AKYAZI AMATÖR SPOR KULÜPLERİ LOKALİ 3 BANT BİLARDO AÇILIŞ TURNUVASI YAPILDI16 Haziran 2015, Salı

Akyazı Belediye Başkan vekili Mehmet Çakmak, Ak Belde A.Ş.  Genel Müdürü Nail Kahveci, Belediyemiz meclis üyeleri, Kemal Özten, Kemal Kaliç, Akyazı Belediyesi Spor işleri Koordinatörü Sait Okur ve vatandaşlar katıldı.

 

Akyazı Amatör Spor Kulüpleri lokali organizasyonunda 13 ve 14 Haziran tarihleri arasında öğlen 12.00’da başlayarak Akşam 23.00’a kadar süren ve 2 gün boyunca devam eden düzenlenen 3 bant bilardo açılış turnuvasına toplam 55 biladro sporcusu katılırken Turnuvayı  izleyen seyirciler için de oldukça ilginç ve keyifli anlar ve maçlar yaşandı.

 

Yapılan Turnuva’da Turnuvanın en genç oyuncusu olan Ferhat Özbaş’ın  10 yaşındaki oğlu Seymen Özbaş daha ilk maçında oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çekerken turnuvanın ilk turunu rahatlıkla geçti. Sonraki turda Ekrem Mayhoşla karşılaşan Seymen Özbaş dişli rakibi karşısında bir süre kafa kafaya maçı götürmesine rağmen son çeyrek rakibine yenilmekten kurtulamadı.

 

Yapılan Turnuvada 1.ve 2.nci ye Çeyrek Altın, Kupa ve madalya ödülü 3. ve 4. olanlara ise Kupa ve Madalya verildi.

 

Finale kalan 4 lü ve Ödülleri şu şekilde sıralandı;

 

1.olan Ferhat Özbaş’a Kupa, Madalya ve çeyrek altın ödülünü  Mehmet Çakmak, 2. olan Mehmet Yöndem’e Kupa, Madalya ve çeyrek altın ödülünü Ak Belde a.ş Müdürü Nail Kahveci, 3 olan  Ekrem Mayhoş’a  kupa ve madalyasını Kemal Kaliç, 4.cü olan Ünal Erkorkmaz’a  kupa ve madalyasını Alaattin Aydoğdu verdi

Bu haber toplam 1234 defa okundu.