Elde edilecek gelir 100 talebenin İhtiyacı karşılanacak

Bilgi İnsan Akademi Kuran ve Hadis İlimleri Derneği’nin düzenlediği 21 - 29 Aralık tarihlerinde açık olacak olan ‘Hayır Çarşısı’ hizmete girdi.

Orhangazi Camii karşısı

Sakarya’nın güzide kurumlarından olan, niyeti hedefi ve gayesi ülkeye ve İslam âlemine Alim kazandırmak olan Bilgi İnsan Akademi Kuran ve Hadis İlimleri Derneği Kursu’nun kermesi; Cumhuriyet Mahallesi Kolağası Sokak (Orhangazi Camii karşısı) hizmete girdi. Doğal ev yapımı yöresel yiyeceklerden, giyime, süs eşyalarına kadar her şeyin bulunduğu kermes; 29 Aralık’a kadar açık olacak.

 Talebeler için

Konuyla ilgili bilgi veren Derneğin Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Zahit Dizdar; “Kurslarında ilim öğrenen öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarının yararına olması maksadıyla düzenlemiş olduğumuz kermese; hem bir şeyler yaptırarak getirebilir, hem de alışveriş yapmak üzere gelebilirsiniz. Bu vesileyle kursumuzdaki yaklaşık İnşallah âlim olacak 100 talebemizin ihtiyaçların giderilmesine katkıda bulunabilirsiniz” diyerek, destek beklediklerini söyledi.

24 Aralık 2018 , Pazartesi

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar