Ahmet Mercan’dan gövde gösterisi11 Şubat 2019, Pazartesi

500 üzerinde bayandan destek

İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan’ın 500’ün üzerindeki bayan ile kahvaltıda buluşması Hendek’te büyük ses getirdi. İYİ Parti ve CHP İlçe Kadın Kollarının organize ettiği programa, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da katıldı. Bayanların sık sık alkışlarla kestiği konuşmasına ülkenin 16 yıllık iktidar döneminde geldiği sıkıntılı durumu anlatarak başlayan Başkan adayı Mercan, “Ülkemiz çok kötü durumda. Artık buna dur demenin zamanı geldi. İktidara bir ders vermenin zamanı geldi” diye konuştu.

Hendek’in sorunları

Hendek’in çok ciddi sorunları bulunduğunu ifade eden Mercan, “Akmayan sular, çamurlu akan akan sular, yağmur yağdığında göl olan caddeler, bakımsız ve çöp içerisindeki çocuk parkları, ulaşım, bir türlü asfaltlanmayan köy yolları gibi daha bir çok sorunumuz var. Belediye hizmetleri günlük yaşantımızın içine çok fazla işlediği için, Belediyelerin ehil ve dürüst insanların elinde olması çok önemli. Hendek’e gerçekten hizmet edecek, dürüst, çalışkan ve ayrım yapmamdan tüm Hendeklilere hizmet etme düşüncesi ile yola çıktık. Sizlerin desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Tek bir leke yok

25 yıllık siyasi hayatında en ufak bir leke olmadığını ifade eden İYİ Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan, “25 yıllık süre içerisinde iktidar olduğumuz zamanlar da oldu. Bize ulaşan vatandaşların hepsinin sorunlarını çözmek için canla başla uğraştık. Tamamına yakınını da çözdük. Çok az kimse vardır çözemediğimiz ama onlar da gayretlerimiz nedeniyle bizlere teşekkür ettiler. Peki 16 yıldır Hendek’te ne yapıldı. Sadece aynı partide olanların sorunları çözüldü. Belediyenin etrafında Hendekliler için değil, kendi menfaatleri için bulunan insanların ihtiyaçları görüldü. Biz bunu sona erdireceğiz.” Diye konuştu.

Tüm adayların kimliklerine bakın

Hendek’te seçimin kendisi ile birlikte 3 aday arasında geçmesinin beklendiğini de kaydeden Mercan, “3 adayın da geçmişlerine bakın. Kimliklerine bakın. Bugüne kadar neler yaptıklarına bakın. Zaten birinin geçmişini ve neler yaptığını siz çok iyi biliyorsunuz. Diğeri de zaten bizim elimizde büyüdü. Bu seçimler Hendek için çok önemli. Vereceğiniz 1 oy ile Hendek’te yaşayan 85 bin kişinin kaderini tayin edeceksiniz. İyice düşünerek oylarınızı verin” dedi.

Özkoç, “Bu iş bitmiş!”

CHP Grupbaşkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise “Ben burada bulunan kadınlarımızın, annelerimizin yarısı ile 34 sene sonra Meclis’e girdim. Eğer bu kadar kadınımız bugün burada, biz Ahmet Mercan’ın, Cihan Kolip’in arkasında duracağız diyorsa, bu iş bitmiş demektir” diye konuştu.

Dikbayır, “Adam gibi adam”

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ise Ahmet Mercan’ın bu işi iyi yapacak isim olduğunu ifade ederek, “Genel Başkanımız bize seçimi alacak adam gibi adamlar aday gösterin dedi. İşte Ahmet ağabeyimiz de adam gibi adamdır. İktidara Hendek’ten başlayarak sarı kart göstermenin zamanı geldi” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 372 defa okundu.