Cumhurbaşkanlığı heyetinden Sakarya Valiliğine ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Proje Uzmanı Baki İlgün, Polis Başmüfettişi Naci Uğur ve beraberindeki heyet, 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Sakarya etabına dair görüş alışverişinde bulunmak üzere Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i ziy

Kentteki ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile organizasyon şirketi temsilcilerinin de hazır bulunduğu görüşmede kentteki hazırlıklara dair toplantı da gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanlığından gelen heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Nayir, Türkiye'nin dünya çapındaki en prestijli spor organizasyonları arasında bulunan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Sakarya etabına dair çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini, organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması için her konuda fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

- 55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 

Cumhurbaşkanlığı makamı himayelerinde bu yıl 55'incisi gerçekleştirilecek olan Türkiye Bisiklet Turunun ilk etabı, 16 Nisan’da İstanbul'dan Tekirdağ'a uzanan 150 kilometrelik güzergahta başlayıp, 17 Nisan'da Tekirdağ-Eceabat, 18 Nisan'da Çanakkale-Edremit, 19 Nisan'da Balıkesir-Bursa ve 20 Nisan'da Bursa-Kartepe etaplarının tamamlanmasının ardından son start, 21 Nisan'da Sakarya'dan verilerek yine İstanbul'da noktalanacak.

15 Mart 2019 , Cuma

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar