SATSO Başkanı Altuğ'dan Adana ve Mersin odalarına ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)

Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu yerel marka değeri taşıyan illere düzenlediği inceleme gezileri kapsamında Adana Ticaret Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

SATSO'dan yapılan açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Meclis Başkan Yardımcısı Necmettin Kırık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, yönetim kurulu üyeleri, Semih Çokay, Bünyamin Müftüoğlu, Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Behlül Bayrak ve komisyon üyelerinden oluşan SATSO heyeti, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ı, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe’yi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan'ı makamında ziyaret etti.

Bölgelerarası iş birliğinin ticaret ve sanayi odaları nezdinde önemine dikkati çekilen ziyaretlerde odaların gerçekleştirdiği projeler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretlerde konuşan Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları ve Sakarya'nın sosyo-ekonomik durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Altuğ, ticari ve sınai hayatı gelişmiş illere yapılan bu ziyaretlerdeki amaçlarının odalar arasında dostlukları geliştirerek ticari ve sanayi hayatına artı değerler katmak olduğunu belirtti.

SATSO'nun, Doğu Marmara Bölgesi'nin en büyük ticaret ve sanayi odası olarak ülke genelinde örnek olacak rol model teşkil eden projeler yürüttüğünü ifade eden Altuğ, şöyle devam etti:

"Söz konusu çalışmalarımızda ilimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliğini önemsiyoruz. Birlikte çalışmanın verdiği gücü üyelerimize ve şehrimize hissettiren bir odayız. Sakarya ekonomisinin temel direği olan bir kuruluşuz bu nedenle şehrimizi ilgilendiren her konuda söz sahibiyiz. Her alanda üreten bir şehir olmanın gururunu yaşıyoruz. Tek önceliğimiz Sakarya’mızı geliştirmektir."

16 Nisan 2019 , Salı

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar