RTÜK Başkanı Şahin, Sakarya'da

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, TV264'ü ziyaret etti.

Çeşitli programlar için Sakarya'da bulunan Şahin, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Görsel-İşitsel Medya ve RTÜK Vizyonu" konulu konferansın ardından kentin "ilk ve tek" uydu televizyon kanalı olan TV264'e ziyarette bulundu.

Televizyon binasına gelişinde şirket temsilcisi Zafer Tokuş, Genel Koordinatör Aziz Güvener, Genel Müdür Serhat Yılmaz ve kanal çalışanları tarafından karşılanan Şahin'e Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu da eşlik etti.

TV264 stüdyolarını gezen ve kanal hakkında bilgi alan Şahin, "Beklediğimin çok üzerinde bir kanal ile karşılaştım. Gerçekten çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Çalışan arkadaşlarımız da gayet başarılı. Bundan sonraki yayın hayatında da başarılarınızın devamını bekliyorum." diye konuştu.

Şahin, ziyaretinde RTÜK çalışmaları ve yerel kanallar hakkında bilgi verdi.

19 Nisan 2019 , Cuma

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar