Vali Nayir temel atma törenine katıldı

S.S. ATSO Toplu İş Yeri Kooperatifinin 32 dönüm alanda inşa edeceği 112 iş yerinin temel atma töreni, Vali Ahmet Hamdi Nayir'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Arifiye ilçesinde düzenlenen törene Vali Nayir'in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, SATSO Başkanvekili Yüksel Avşar, kooperatif üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Nayir, ülkenin kalkınması için yeni üretim yerlerine ihtiyaç olduğunu belirterek, "Sanayinin ve ticaretin gelişmesi için gayret göstermeliyiz. Birlikte iş yapma kapasitemizi arttırmamız gerekiyor. Avrupa'yı ayağa kaldıran kooperatiflerdir. Güzel örneklere ülkemizde de ilimizde de ihtiyacımız var. İnşallah şehrimize birlikte en güzel şekilde hizmet ederiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Yüce de hayata geçecek güzel projede katkısı olan herkese teşekkür ederek, her zaman kendilerine destek vereceklerini kaydetti.

SATSO Başkanvekili Avşar ise tesisin hayırlı olmasını diledi. 

Kirli atığı olmayan, iç yolları ve otoparkları ile çevreye duyarlı ve örnek olacağına inandıkları 112 iş yerinin inşa edileceği projede, 2 bin metre civarında sosyal donatı alanının bulunacağını bildiren S.S. ATSO Toplu İş Yeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Borazancıoğlu da tesisin kente hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Vali Nayir ve katılımcılar, butona basarak tesisin temelini attı.

30 Ekim 2019 , Çarşamba

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar