Her şey Kuban Aşkına

Sakarya’nın önde gelen firmalarından Kuban Gold’un personeli; kendileri için düzenlenen “Yeni yıl Galası”yla sürpriz üzerine sürpriz yaşadı. İlk mağazasını 2008 yılında açan Kuban Gold; 2020 ile birlikte mağaza sayısını 6’ya çıkaracak olmanın ve adım adım

Her şey Kuban Aşkına

Adını Kafkasya’daki Kuban Nehri’nden alarak; 1 Şubat 2008 yılında Sakarya’da

Cevatbey Cadde Mağazası ile hizmet vermeye başlayan Kamil Kanar Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndaki Kuban Gold; Genel Müdür Esma Büşra Bak önderliğinde personeller için Best Western Premier Sakarya'da “Kuban Gold’un 2020 Yeni Yıl Galası”nı gerçekleştirdi.

2013 yılında Kocaeli Özdilek AVM Mağazası, 2014 yılında Sakarya Hilmi Kayın İş Merkezi A Plus Cadde Mağazası, 2018 yılında Yalova Star AVM Mağazası, 2019 yılında ise Eskişehir Özdilek AVM Mağazası’nı bünyesine katan Kuban Gold; bu süreci personeliyle taçlandırdı. Kuban Gold; hızlı ve yenilikçi bir şekilde devam eden mağaza açılışlarının yanında ise yeni yılda online mağazası ile adından sıkça söz ettirerek, ismini Dünya’ya duyurmayı hedefliyor. Yaş ödülleri, yaşam boyu onur ödülü, yönetim kurulu özel ödülü, yılın altın personeli yılın pırlanta personeli, yılın elmas personeli, yılın en çok saat satan personeli, gelecek vaat eden genç yıldızlar” kategorilerinde ödüllerinin dağıtıldığı özel gecede; her zaman gelişmeyi ve büyümeyi amaçlayan, zengin ürün çeşitliliği, her bütçeye hitap eden tasarım yelpazesi ve müşteri memnuniyeti esasıyla büyümeye devam eden Kuban Gold’un ticaretini sürdürdüğü firmalar arasında Türkiye’nin önde gelen markaları yer aldığı gözlerden kaçmadı.

 

Kuban demek kocaman bir aile demek

Gecenin açılış konuşmasını yaparak; Kuban’ın kendisindeki yerini anlatan Kuban Gold Genel Müdürü Esma Büşra Bak; “Kartvizitte yazan sıfatımı bir yere bırakarak, ben burada kurucumuz Kamil beyin yoldaşı, büyüklerimin kardeşi, yaşıtlarımın arkadaşı ve küçüklerimin ablasıyım.  Aslında Kuban demek kocaman bir aile demek. Bu güzel yuvaya geldiğimde 22 yaşındaydım. 11 gün sonra işe girişimin yıl dönümü. Kaç yıl oldu diye sormayın. Artık günleri ve yılları saymayı bıraktım çünkü Kuban’a olan aşkım hala ilk gün ki gibi. Belki bu yüzdendir ki hiç bitmek bilmeyen bir çalışma temposu çiziyorum kendime. Yıllar önce Kuban bana kapılarını açtığında ailemiz sadece 4 kişiydi şuan 40 kırk kişi. Bir ilde tek yuvamız vardı. Bugün 4 ilde 5 yuvamız var ve inanıyorum ki her yıl 1-1, 2-2 81 ile yayılacağız ve gönüllere taht kuracağız. İlk yıllarımda Kamil beyin bana ve bu büyük aileye çizdiği yol haritasında bugün ilerleyebiliyorsak aralarda verdiğimiz molalara rağmen, Kamil beyin her şeyi doğru hesapladığı ve çıktığımız yolun ne kadar aydınlık olduğunu gösterir. En büyük hedefimiz ailemizi birlikte büyütmek, mükemmel müşteri memnuniyeti ve 2023 yılı sonunda Kubangold’u Lovemark yani sevilen, saygı duyulan, güvenilen, insanların ev sıcaklığında vakit geçirip huzurla alışveriş yaptıkları yer olmasını sağlamak” diyerek duygularını dile getirdi.

 

Kamil Kanar’dan müjde

Gerçekleştirdikleri ilk personel gecesiyle bir araya gelmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kuban Gold Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Kanar ise konuşmasında; Kuban'ın 6. mağazasının Bursa'da açacaklarının müjdesini verdi. “44 personelimiz var, buda 44 adet mağaza daha açabiliriz” diyerek, personeline verdiği önemi dile getiren Kamil Kanar; “Her zaman bir arada olun. Birbirinize sarılın sımsıkı olun. Hiç bir şeye kulak asmayın. Kuban Gold sizindir. Çünkü Kuban Gold, sadece Sakarya'nın değil, Türkiye'nin bir markası olacağı gibi, Dünya'da sayılı marka arasında olacaktır” dedi.

 

Ödül üstüne ödül

Kuban Gold Ailesinin oluşmasındaki katkılarıyla, sadık kalarak, müşteri memnuniyetini esas alarak, üreten, ön açan, her yıl heyecanını koruyan duruşlarıyla; Esma Büşra Bak, Mulya Ağırlar, Özlem Özcan, Demet Ünsalan, Elif Önel, Gizem Papatya, Esra Sernikli, Esra Özyılmaz, Fatma Erol, Volkan Köse, Esra Öz, Burak Üstündağ ve Sayın Meryem Demir; Yaş ödüllerine layık görüldü. Özverili çalışma aşkı, hızlılığı ve zevkiyle her kesimin beğenisini toplayan Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne Mulya Ağırlar layık görüldü. Yenilikçi projelerdeki imzasıyla, motivasyon gücüyle, herkesin beğenisini toplayan Genel Müdür Esma Büşra Bak; Yönetim Kurulu Özel Ödülü’ne layık görüldü. Cevatbey Mağazası kasa sorumlusu Fatma Erol 2019 yılının Altın Personeli, 2019’un en çok pırlanta satışını gerçekleştiren Selim Yavuz; Yılın Pırlanta Personeli, 2019’un en çok Elmas satışını gerçekleştiren Esra Özyılmaz, Yılın Elmas Personeli, 2019’un en çok Saat satışını gerçekleştiren Esra Özyılmaz, Yılın Saat Personeli seçilerek, ödüle layık görüldü. Nostalji, nezih ve neşeli aile ortamında geçen gecede ayrıca; personeller birbirlerine sunduğu hediyelerle, adeta çocukluk günlerini yaşadı. Sürpriz doğum günlerinin de olduğu gecede; personeller çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek, adeta stres attı. Levent CANDAN

10 Ocak 2020 , Cuma

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar