Kocaali'de cadde ve sokaklara Azerbaycan ve Türkiye bayrakları asıldı

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde merkez caddelere Ermenistan'ın hukuksuz saldırılarına karşı Azerbaycan'a destek amacıyla Azerbaycan ve Türkiye bayrakları asıldı.

Kocaali Belediyesi ekiplerince, Azerbaycan'ın işgal edilmiş topraklarını geri almak amacıyla Ermenistan'a karşı sürdürdüğü operasyonlara destek amacıyla Sakarya ve Cumhuriyet caddelerine bayraklar asıldı.   

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Azeri kardeşlerimize olan desteğimizi göstermek amacıyla ilçemizin önemli cadde ve meydanlarına Azeri ve Türk bayraklarımızı astık. İnanıyorum ki, devletimiz ve milletimiz, Azeri kardeşlerimizin haklı davasında sonuna kadar onların yanında olacaktır." ifadesini kullandı. 

21 Ekim 2020 , Çarşamba

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar