Metalexpo Fuarında büyük ilgi gören Kar metal Testereleri Milano yolcusu

‘’Demir, Çelik, Metal Ürünleri Üretim Teknolojileri Fuarı’’ Metalexpo fuarında modern teknolojiye uygun, dünya standartlarındaki ürünlerini sergileyen Kar Metal şirketi, benzersiz makineleri ile İtalya Milano’da yapılacak EMO fuarında da boy gösterecek.

Son 20 yıldır teknoloji ağırlıklı yatırımlarla büyümesini sürdüren Kar Metal; bu yıl 3. Sü düzenlenen ve İstanbul Fuar Merkezinde yapılan; ‘’Demir, Çelik, Metal Ürünleri Üretim Teknolojileri Fuarı Metalexpo’’ 2021 fuarına katılarak son teknoloji ile donatılmış, CE standartlarına uyumlu şerit testere ve daire testere makinalarını sergiledi. Kar metal Fuarda Hizmet Kalitesini ve Ürün kalitesini bir kez daha göz önüne çıkardı.

EMO Fuarında da sergilenecek

Kalitede öncü ürünler üreterek satış  sonrası hizmetleriyle müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen ve 70’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatı ile dünya markası olma yolunda hızla ilerlemeye devam eden Kar Metal’in Demir, Çelik, Metal Ürünleri Üretim Teknolojileri Fuarı Metalexpo’da sergilediği şerit testere ve daire testere 4-9 Ekim tarihleri arasında İtalya Milano’da düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük takım tezgâhları fuarı EMO Fuarında da yer alacak. Türkiye’den yalnızca 10 firmanın katılacağı EMO Fuarında Kar metal şirketi endüstri 4.0’a uyumlu Otonom Şerit testere ve daire testere makinelerini sergileyecek.

 

 

4 Ekim 2021 , Pazartesi

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar