Her şey eğitimle başlar…

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı ve LC Haber Ajansı sahibi Gazeteci Levent Candan, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ı makamında ziyaret etti.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş’ı makamında ziyaret eden Gazeteci Levent Candan, şimdiye kadar yapılan ve yapılması planlanan projelerden söz ederek yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Bakırtaş’ı tebrik etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Coşkun Bakırtaş, eğitimle ilgili yeniliklerden söz ederek çocukların gelecek zamana daha iyi uyum sağlaması ve yaşam kalitelerini en iyi seviyelere getirebilmeleri için tüm öğreticilerle birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Bakırtaş, Gazeteci Levent Candan’a eğitim camiasının çalışmalarını içeren haber ve görüntülerine yer vererek desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

 

5 Temmuz 2022 , Salı

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar