Yıldızlar şampiyona için ter döküyor…

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Boks takımı, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Boks takımı ile Sakarya Stadı Boks Salonu’nda hazırlık maçı yaptılar.

24-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Kırıkkale ilinde düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren Sakarya Gençlik İl Spor Müdürlüğü Boks Takımı, Yalova Gençlik İl Spor Müdürlüğü Boks Takımı ile Ferdi Türkiye Boks Hazırlık karşılaşmasında bir araya geldiler.

Bölge Antrenörleri Ercan Altun ile Fatih Gökkaya’nın eşliğinde şampiyonaya hazırlanan yıldız kategorisindeki (15-16 yaş) sporcular, kendi aralarında hazırlık müsabakası yaptılar ve 1.’ci olan sporculara moral motivasyon amaçlı madalya taktim edildi. Sporcuların velileri de moral ve destek amaçlı salonda hazır bulundular. İlimizin tanınmış simalarından olan İş İnsanı Muammer Saral’da yeğeni Kerem Köksal’ı izlemeye gelerek tüm sporculara moral verdi ve hocalarını tebrik etti.

 

15 Temmuz 2022 , Cuma

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar