Milletvekili Kaya, Akgün Çelik Prefabrik ailesi ile bir araya geldi

Yeni Vekil Murat Kaya'dan, eskimeyen Dostu Hasan Akgün'e ziyaret Geyve eski belediye başkanı, çiçeği burnunda Ak parti sıralarından milletvekili seçilen Murat Kaya, esnaf ziyaretleri kapsamında şehrimizin önemli iş adamlarından Akgün Çelik Prefabrik ailes

Milletvekili seçimleri için Geyve belediye Başkanlığından istifa ederek Sakarya ili Ak Parti'den vekil seçilen Murat Kaya; beraberindeki Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay ile birlikte eskimeyen dostu Akgün Prefabrik sahibi Hasan Akgün'ü ziyaret etti. Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için çalışmalarını sürdüren Milletvekili Murat Kaya; yaptığı yatırımlar ve başarılı çalışmalarından dolayı Hasan Akgün'ü tebrik etti.

Esnaf ve iş adamlarını gece gündüz ziyaret ederek destek toplayan ve bu vesileyle de Hadan Akgün'e yaptığı ziyaretiyle eskimeyen dostlarını da ihmal etmeyen Kaya "Cumhurbaşkanımız yeniden başkan yapmak için var gücümüz ile uyumadan ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Her gittiğimiz yerde teveccüh görüyor ve destek sözleri alıyoruz. İkinci tur da açık ara sandıklardan istikrar çıkacağına inanıyoruz" dedi.

24 Mayıs 2023 , Çarşamba

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar