ASRIAD Sakarya’dan Hatay’daki Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

ASRİAD Sakarya Şubesi ve Konya Şubelerinin ortaklaşa yaptıkları deprem yardımı çalışması kapsamında 2023-2024 Eğitim ve Öğretim 1.sınıfa Başlayan minik öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor.

Asrın İş Adamları Derneği (ASRIAD) Sakarya Başkanı Rıdvan Ulusal yardım kampanyasına yönelik yaptığı açıklamasında; “ Hatay İlimizde 1.sınıfa Başlayan 35 Bin Öğrencimiz var. 17 Ağustos 1999 yılında depremini yaşamış bir şehir olarak depremzede ailelerimizi yeni eğitim ve öğretim yılında yalnız bırakamazdık. Bu anlamda ASRİAD Sakarya Şubesi ve Konya Şubelerinin ortaklaşa deprem yardımı çalışması yapmak istedik. Bu kapsamda 2023-2024 Eğitim ve Öğretim 1.sınıfa Başlayan minik öğrencilere kırtasiye yardımına başladık. Bu Yardım Kampanyasında Emeği Geçen ASRİAD Sakarya camiamıza, ASRİAD Konya Şube Başkanımız Sn. Abdullah Karabağ ve Yönetim kuruluna, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Ebubekir Sıddık Savaşçıya, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Harun Tüysüz’e ayrıca Kampanyaya bireysel ve kurumsal destek sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

13 Eylül 2023 , Çarşamba

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar