TEB Okulları Müdürü Şen: Başarı mevcut zekanın nasıl kullanıldığı ile ilgilidir

Eğitim sistemine yeni bir soluk getiren Özel TEB Okulları, Anaokul - İlkokul - Ortaokul olarak Akademik eğitim gelişmelerine Uzman psikolog eğitim çalışmaları ile destekliyor, Akademik çalışmalarının sınıf ortamında teorikte öğrenilen bilgilerin en az %40

Psikolojik ve mental olarak öğrenmeye hazırlanan öğrenciler bir çok farklı alanları, atölyeleri bahçeyi ve hatta her materyali akademik eğitime entegre ederek eğlenerek öğrenme ile kalıcı öğrenme gerçekleştiriyor.

Öğrenmenin ve akademik çalışmaların eğlenceli olarak yürütülmesi sağlanan okulda kendisi ile barışık mutlu çocukların her öğretiyi kolayca öğrenebildiği ve daha uzun sürelerde aklında tutmasıyla başarıları da yükseliyor.

Bu sistemle başarının kaçınılmaz olduğunu belirten Kurucu Müdür Erkan Şen, "Her öğrenci en az bir alanda başarılı olabilecek donanıma sahiptir. Başarı ise zeka seviyesi ile ilgili değil, mevcut zekanın nasıl kullanıldığı ile ilgilidir" dedi.

 

 

27 Şubat 2024 , Salı

Siz de yorumlarınızı yazınız

Adınız :
E-Posta :
Mesajınız :
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Çok Okunan Haberler


İlgininizi Çekebilecek Haberler


Son Yorumlananlar